Digital Skyltning USB - SignSo

Till innehåll
Använda USB-minne
Använd USB-minne för att presentera restaurangmeny på en TV-skärm. Vi skapar snygga och anpassade presentation på dina produkter/tjänster för visning på en TV-skärm.Använd internet
Använd internet för att visa dina kunder dina produkter/tjänster (t. ex. restauranmeny). Dessa presentation kan vara statisk eller dynamisk.

Statisk presentation
Statisk informationvisning är en typ av webb baserade tjänst. Innehållet uppdatering sker när informationen innehåll änsdras. (typ en hemsida)

Vi erbjuder bygga hemsidor för ditt företag med många nyttiga funktioner.

Dynamisk presentation
Dynamisk informationvisning är också en webb baserad tjänst, men informationen kan uppdateras när man önskar (typ en lunchmeny).
När man är inloggad kan informationen ändras/uppdateras och all ändrade information är tillgängligt för allmänheten när man spara sina ändringar
En internetbaserade tjänstLunchnu.se är en tjänst vi erbjuder lunchrestauranger för visning av lunchmeny på internet. Restaurangen logga in sig på sin sida och lägger upp menyn för hela veckan eller dag för dag beroende på hur sidan är uppbyggd. Lunchmeny kan visas på en tv-skärm i restauranglokal. Internetsidan är också mobilanpassad och dina kunder kan se din meny i sin mobiltelefon.
se några förslag på hur du kan visa din meny genom att följa länker nedan:
sidor öppnas i ny fönster

skapad med 6 kolonner (mån-fre och en extra till för maträtter som tillagas varje dag)
det finns plats för pris, lunchtid, tillbhör som ingår samt meddelande till kunder
Färger och bakgrunsfärger välj från färger från restauranslogo. Det finns även en QR-kod som är kopplad till restaurangens internetsida. Kunder som vill kan skanna in QR-koden och ha restauransmenyn i sin mobil.


skapad med 3 kolonner, lämpligt för lunchbuffé


skapad med 4 kolonner, lämpligt för pizzerior.


skapad med 6 kolonner (mån-fre och en extra till för maträtter som tillagas varje dag)


skapad med 2 kolonner, lämpligt om man vill visa menyn separata dagar.


skapad med 5 kolonner, mån-fre.


Engelbrekts väg 24
191 64 Sollentuna

Kontakt: info@signso.se
Tillbaka till innehåll